Akárhogy is nézem az internet végtelen világát, még nem találkoztam fuvarszervezési lehetőséggel.

Közvetlenül az iszap súlytotta településeken viszont már beindult a sofőrszolgálat megszervezése.

Sofőrködés
Nagyon sokszor kell autóval valamiért a közeli városokba menni. Szükség van autóra, és hozzá sofőrre. Személyautó, teherautó is szóba jöhet.

Devecser kontaktszemély: Szente Róbert 06/20/9931-575
Kolontár kontaktszemély: Soha Zita 06/20/390-2382
Topár Zsolt 06/30/520-2291

 

Tegnap a Katasztrófavédelem egyik kollégájától kaptam tájékoztatást arról, hogy minden önkéntesre szükség van, viszont a lejutást sajnos nem tudják megoldani, azt az önkénteseknek kell, ráadásul a vasúti közlekedés is lehetetlenné vált (most pótlóbuszok közlekednek). E szervezet továbbra is mindenféle felajánlást itt fogad: felajanlas@katasztrofavedelem.hu

FELHÍVÁS!

Biztosak vagyunk benne, hogy sokan mennétek segíteni, de nincs mivel. Ezért is gondoltunk arra, hogy megpróbáljunk ezen a blogon egy információs felületet biztosítani egyfajta minimál, de remélhetőleg hatékony "telekocsi" vagy "telefuvar" rendszernek. Így hát ha van információtok arról, hogy ki, mi, hol bonyolít leutaztatást / fuvart önkénteseknek, vagy ha ti magatok levinnétek és/vagy felhoznátok embereket, írjatok kommentet ehhez a poszthoz, mert ez esetben ez a legegyszerűbb böngésző felület. Vagy írjatok e-mailt: hovamit@gmail.com (de a komment lenne a legjobb).

FRISSÍTÉS:

http://www.kenguru.hu/?p=nyito

http://www.oszkar.com/

http://utazzolcson.net/

 

KÖZVETLEN AJÁNLATAITOKAT TOVÁBBRA IS VÁRJUK KOMMENTBEN!

 

Címkék: telekocsi sofőrszolgálat devecser kolontár vörös iszap fuvarszervezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr942352552

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása