A Katasztrófavédelem továbbra is várja a felajánlásokat. Az Ajka környéki helyzetről további jelentéseket olvashattok a szervezet honlapján.

 


A vörös iszap által károsultak megsegítésére az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a felajanlas@katved.hu e-mail címen továbbra is várja a felajánlásokat - a magánszemélyektől és a cégektől egyaránt - egyrészt a környezeti kárenyhítésre, másrészt a bajba jutott lakosság életkörülményeinek javításához.

Kérjük a segíteni kívánókat, hogy kizárólag az e-mail elérhetőségen tegyék meg felajánlásaikat, más módon (telefon, faxon) történő kapcsolatfelvételt egyelőre mellőzzék, hogy kapacitásainkat teljes mértékben - főképp a vezetési törzsek munkáját - a kárenyhítésre és a mentesítésre fordíthassuk.

Megértésüket és segítő együttműködésüket, valamint eddigi segítségnyújtásukat és nagyszámban érkezett felajánlásaikat köszönjük!

 

Címkék: felajánlás katasztrófavédelem devecser kolontár vörös iszap kárelhárítás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr242355799

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Külföldi magyarok segélykoncertje a vörös iszap károsultjainak támogatására Brightonban 2010.11.13. 04:38:50

Brightoni olvasónk Henter Mónika énekesnő példamutató jószándékkal és aktív szervezéssel kivánja jótékonyságra buzdítani a kint élő magyarokat. A magyarországi vörös iszap katasztrófa károsultjai támogatására rendezésre kerül egy segítő koncert Brighto...

Trackback: A Vörösiszap elöntötte a közösségi médiát is 2010.10.08. 11:26:56

Október 4. óta összesen 4778 bejegyzés született a Vörösiszap-katasztrófáról a közösségi oldalakon.Koncentráltan a fórumokon beszélgetnek az emberek az ügyről, míg a legtöbb egyedi felhasználó a Facebookon osztja meg a témába vágó tartalmakat. Ennek ta...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása