A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány 2010-ben is meghirdeti több éve sikeres adományozói programját, az “Adj egy könyvet karácsonyra!” segítő akciót.

2010. november 1. és december 15. között az alapítvány gyűjtőhelyére személyesen vagy postán juttathatod el dobozba csomagolt tárgyi adományaid. Ha tehát van

  • gyermekkönyved,
  • gyermekjátékaid és
  • gyermekeknek szóló CD-d

és egy dobozod, akkor már várják is Szegeden, hogy családok és gyermekotthonok karácsonyi ajándékaként jó helyre kerülhessenek.

Az alapítvány gyűjtőhelye:
Mátrix Közhasznú Alapítvány
6720 Szeged, Roosevelt tér 5.

A csomagokat eljuttathatod postán is, de ha Szegeden szeretnéd átadni, arra személyesen minden hétköznap délelőtt 9-11 óráig, szombaton 17-19 óra között van lehetőséged.

Anyagi támogatás: MÁTRIX Közhasznú Alapítvány OTP.: 11735005-20510350

Cégek számára adóalap csökkentő igazolást állítanak ki, ehhez a felajánlások megtételekor szükséges megjelölni az adószámot, a pontos címet, és meg kell adni egy telefonos elérhetőséget is.

További infó itt.

Címkék: szeged karácsony doboz adomány felajánlás gyermekjáték karácsonyi ajándékpont karácsonyi adományozás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr652425455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása