A jótékonysági koncert nagyszerű példája a "kellemeset a hasznossal" dolgoknak.

Az Angyalok az autistákért program keretében ad karácsonyi jótékonysági koncertet a Bolyki Brothers, az esemény teljes bevételét az Austista Segítő Központ ellátottai, illetve a Ferences Rend által gondozott idősek, betegek, fogyatékkal élő gyermekek és rászoruló családok megsegítésére ajánlja fel. A másfél-kétórásra tervezett koncertre a Millenáris Teátrumában kerül sor december 21-én kedden, 19 órától. Jegyek előzetesen a 06-20/775-3309-es telefonszámon vagy a sassgyulalevente@gmail.com e-mail-címen rendelhetők. A jegyek október 25.-től a Millenáris honlapján is elérhetők.

 

Címkék: zene koncert karácsony autizmus jótékonyság jótékonysági koncert ferencesek bolyki brothers karácsonyi ajándékpont karácsony 2010 angyalok az autistákért program mit adhatsz ha veszel egy koncertjegyet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr772433806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása