Pecás Karácsony

 2010.11.12. 10:35

"Az elmúlt évek gazdasági és pénzügyi válsága következtében sokan elvesztették munkahelyüket és spórolni kényszerülnek. Érthető módon sajnos ilyenkor elsősorban a családok számára a létszükségletet nem jelentő szabadidős hobbi tevékenységek kerülnek a háttérbe.

Az idei év a szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem Európai Éve, mely szellemiség jegyében a Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége, mint közhasznú társadalmi szervezet a saját tevékenység területén is tenni kíván.

A karácsony közeledtével a 2007. évben már egyszer megtartott gyermekadományozási programját ismét elindítja a Szövetség „Horgász karácsony 2010” címmel.

A program lényege, hogy  a Szövetség a vele kapcsolatba álló horgászboltokon keresztül összegyűjti 2010. december 17-ig a horgászok által felajánlott jó állapotú horgászfelszereléseket. Az így összegyűjtött adományokat a Szövetség rászoruló horgászó, vagy horgászat iránt érdeklődő fiatalok körében kívánja szétosztani karácsonyra egy pályázat keretében. A Szövetség minden megajándékozott 14 év alatti fiatalnak a karácsonyi csomagjában egy 2011. évi vasi gyermek horgászjegyet is elhelyez, hogy a felszerelést már a következő horgászszezonban sportszerűen tudja használni. A program keretében a gyermekek, a horgászadományokat egy egyszerűsített pályázati adatlap kitöltésével és határidőre történő beküldésével tudják igényelni. A gyermekek megajándékozására előre láthatóan szervezett program keretében 2010. december 19-24. között kerül sor Szombathelyen. Az adománygyűjtő helyek listája és az adomány igénylési feltételek, valamint a pályázati adatlap beszerezhető a Szövetség tagegyesületeinél, valamint a www.vasivizeken.hu oldal aktuális menüpontjában."

Forrás és további infó ITT.

 

Címkék: horgász karácsony ajándék horgászat adomány peca karácsonyi ajándékpont karácsonyi adomány horgász felszerelés vasivizeken horgász karácsony 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr112444000

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása