2010. november 19-én, pénteken 19 órai kezdettel a vörösiszap károsultjainak megsegítésére segélykoncert kerül megrendezésre a budapesti Jégpalotában (1046, Budapest, Homoktövis utca 1.).

A rendezvény fővédnöke Dr. Bakondi György tű. altábornagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója, kormánybiztos. A segélykoncerten részt vesznek továbbá a legnagyobb károkat elszenvedő települések, így Kolontár, Devecser és Somlóvásárhely polgármesterei is.

A fellépők között szerepel többek között Benkő László (Omega), a Takáts Tamás Blues Band, a Dolly Roll és a Ghymes együttesek.

Jegyek a Jégpalotában, valamint a Concert és Média jegyirodáiban kaphatók 3000 Ft-os áron. A szervezők a Magyar Kármentő Alap részére utalják át a rendezvény teljes bevételét.

Forrás.

 

Címkék: zene katasztrófa koncert segély adomány katasztrófavédelem jótékonysági iszap jégpalota vörösiszap devecser kolontár vörös iszap somlóvásárhely magyar kármentő alap iszapkatasztrófa katved

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr652454212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása