Noha Burattino gyűjtés

 2010.11.27. 10:22

A Noha Stúdió és Alkotóműhely gyűjtést szervez a Burattino Általános és Szakképző Iskola számára. (Ez egy külön akció a hozok-viszek polcuk mellett.)

A ruhákat, könyveket, játékokat, vagyis az adományokat a Nohába várják 2010. december 5-ig. A Noha címe: 1137. Budapest, Pozsonyi út 12. (Bejárat az átjáróudvar felől.)     

Ismerjétek meg a Burattino Iskolát:

A Burattino Iskoláról:

"A Burattino Iskola fő törekvése, hogy a növendékek harmonikus személyiségfejlődését támogassa. Az oktatási feladat megvalósítása ennek a tágabb célnak fontos, de nem kizárólagos eleme. Pedagógiai tevékenységünk célja mindazoknak az intellektuális és emberi–erkölcsi értékeknek a kialakítása tanítványainkban, melyek birtokában úgy tudják egyéni boldogságukat, boldogulásukat megteremteni, hogy  egyben a szűkebb és tágabb közösségük javát is szolgálják.  A Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítvány 1990. áprilisában jött létre abból a célból, hogy létesítsen és fenntartson egy olyan iskolát, ahol a gyerekek „kinőhetik” hátrányaikat. Az alapítvány által létrehozott iskola 1991. márciusában 4 évfolyammal (60 tanulóval) kezdte meg működését a Táncsics M. u. 27-29. alatt, a helyi önkormányzat által biztosított bölcsőde épületében. Az iskolába való felvétel  fő szempontja akkor és a mai napig is a rászorultság."

 

Címkék: társadalom gyűjtés iskola adomány xiii. kerület noha rászorultság burattino noha stúdió és alkotóműhely burattino általános és szakképző iskola

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr762476344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása