Most mindenre nagy szükség van - emberi fizikai és lelki erőre, tárgyi adományokra. Utóbbiból különösen gumicsizmára. A blogon található már több poszt a szervezeteket és a kapcsolatfelvételi módokat illetően. Gumicsizmára nagy szükség van, de ugyanígy bármilyen vegyvédelmi / munkavédelmi boltban kapható eszközökre is (pl kesztyű, maszk, szemüveg).

Ha van tehát elfekvőben gumicsizmátok, vagy vesztek néhány párt (már relatív olcsón, 1500 - 2500 ft közötti áron lehet kapni jobb minőségű csizmát), keressétek a karitatív szervezeteket, akik lejuttatják az adományokat. Minden eszköz, minden pár kesztyű, csizma számít, ugyanis minden darab csak egyszer használható és rendszeresen cserélni kell.

Ha van további infótok, írjatok nekünk is a hovamit@gmail.com - ra, hogy közzé tehessük a blog olvasóinak. Köszönjük eddigi üzeneteiket!

 

Címkék: munkavédelem felajánlás gumicsizma vegyvédelem vörös iszap

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr372354484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása