A MikulásGyár a 2010. december 9. és 19. között megrendezésre kerülő központi eseményeihez keres Önkénteseket. Vidám, jószándékú 18 és 60 év közötti jelentkezőkre számítanak, akik az igen nemes, hangulatos, nagy hagyományokkal rendelkező, karitatív rendezvénysorozat lendületes csapatában való részvételre, és sok élményre vágynak. Várják azok jelentkezését is, akik nem tudnak vagy nem szeretnének minden nap részt venni a munkában. Jelentkezni október 10-ig lehet az onkentes@mikulasgyar.hu e-mail címen.

Oké, oké, a hirdetésben megjelölt időpont már lejárt, de ha valaki nagyon szeretne a Mikulásgyár egyik lelkes munkatársa lenni, bizonyára szívesen szétnézne az akció hivatalos honlapján, hogy felvegye a szervezőkkel a kapcsolatot.

 

Címkék: karácsony adomány önkéntesség mikulásgyár karácsonyi ajándékpont karácsonyi adomány

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr172425493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laci Today Magazin · http://www.lacitoday.blog.hu 2010.11.05. 15:51:07

én meg haldokló milliomost keresek, aki örökbefogadna

Qponverzum 2010.12.07. 19:19:01

Lájkold Te is a www.Qponverzum.hu -t december 6. és 19. között és a Te nevedben is küldünk egy szaloncukrot a MikulásGyár segítségével a rászoruló gyerekeknek! Minden Like egy szaloncukrot jelent. Mondd el ismerőseidnek is, hogy minél több szaloncukor gyűlhessen! Qponverzum - Minden deal egy helyen www.facebook.com/Qponverzum
süti beállítások módosítása