Happy Xmas, Happy Xbox

 2010.11.09. 10:23

Sokan tiltakoznak az ellen, ha pc-s játékokat, wii-t és Xbox-ot kapnak a gyerekek karácsonyra. Mi van akkor, ha megfordul a helyzet, tehát ha az Xbox az valamit karácsonyra?

"Az Xboxklub.hu az elmúlt évekhez hasonlóan gyűjtést szervez, amelynek keretében egy Xbox 360-al, játékokkal szeretnének meglepni olyan gyerekeket, akiknek erre más esélyük nem lenne. Bárki adakozhat, és nemcsak pénzt, de sok mást is szívesen fogadnak."

"Az Xboxklub eddig több alkalommal is kiválasztott egy intézményt az országban, ahol olyan gyerekek vannak, akik valamilyen formában a karácsonyt, mint fogalmat másként kell ünnepeljék, mint mi, átlagos emberek. Olyan gyerekek, akik gyermekotthonokban, vagy kórházban kénytelenek ünnepelni ezt a szép ünnepet."

"Idén a Balatonboglári Gyermekotthon lett kiválasztva, így az itt élő gyerekek kapják majd az ajándékokat.

Ha szeretnétek adakozni, megtehetitek pénzzel, de tárgyi ajádnékokkal is (DVD-k, játékok, természetesen gyerekeknek valók, ruhák, stb.). A további részletekről és instrukciókról a lenti linken tájékozódhattok. Fontos, hogy a felajánlott adományokat csak december 10-ig tudják fogadni a szervezők." (Forrás)

Hogy, mit és mit nem, mikor és hova, azt ITT tudjátok elolvasni.

 

Címkék: játék xbox karácsony ajándék adomány adakozás karácsonyi ajándékpont karácsony 2010 xboxklub

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr452435529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása