Kifőtt-e már a Karácsony?

 2010.11.04. 09:42
A Kifőztük csapata karácsonyi adománygyűjtő akciót szervez. Ehhez közel 115 gasztro bloggert sikerült felkérnie a kiadványhoz, melyben karácsonyi ételek, italok, előkészületek olvashatóak. Az adományokat a Magyar Élelmiszerbank Egyesület segítségével juttatják el a rászoruló családoknak, gyerekeknek. 

A Magyar Élelmiszerbank a befolyó összegek minden forintjából élelmiszereket juttat el a rászoruló gyermekes családoknak, de több pénzből több gyermeknek lehet szebb karácsonya. Hogy te mit tehetsz a Kifőztükkel közösen, arról ITT és ITT tájékozódhatsz, ITT pedig megkezdheted az adományozást. Az adományozással és a receptkönyv letöltésével nem ér véget az akció. A Magyar Élelmiszerbank beszámol az adományok célba juttatásáról, képeket is láthatunk majd azokról, akiknek ti is segítettetek szebbé tenni az ünnepeket.

Címkék: karácsony ajándék recept adomány süt főz karácsonyi ajándékpont kifőztük

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr432422510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása