A jobbra-balra pakolgatott cuccaid legjobb helye nem mindig a lépcsőházi kukában, hanem inkább az adománygyűjtőben vagy a tematikus hulladékgyűjtőben van. Nem tudod, hol találsz ilyen gyűjtőpontokat? Mi sem! Ezért jött létre ez a blog, hogy összeálljanak a magyarországi gyűjtőpontok, ahol tárgyadományaidat (megunt ruháidat, játékaidat, könyveidet, stb.) adhatod át a megfelelő helyeken, valamint hogy az egyszerűen ki nem dobható hulladékaidnak (használt elem, rossz TV, kiégett izzó stb.) is igyekezzünk az erdő szélénél jobb helyet találni.

Okulásként pedig olvashatóvá válnak eddig bevált hazai és külföldi gyakorlatok is.

Ha ismersz különböző magyarországi adományokat gyűjtő helyeket (konkrét szervezetet, épületet, konténert stb.) kérlek küldd el e-mailben a szervezet és/vagy hely minél pontosabb nevét és címét, és hogy milyen adományokat várnak ott (ruha, cipő, játék, tartós élelmiszer stb)!

Ugyanígy tedd ezt a használt műszaki tárgyak gyűjtését végző helyekkel is, ha ismersz ilyet!

Ha környezetedben - függetlenül attól, hogy Magyarországon vagy külföldön élsz - épp most alakul ki az adományok és/vagy használt műszaki cikkek gyűjtésének rendszere, vagy már jól működő hagyományokkal büszkélkedhettek erre vonatkozóan, szívesen vennénk, ha olvashatnánk leveledben erről is! Posztoljuk, hogy tanulhassunk belőle. Van mit!

A cím, ahova írhattok:

hovamit@gmail.com

Köszönjük!

 

Címkék: adomány gyűjtőpont használt műszaki cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr642311896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása