Telefonos adományozással is segíthettek a vörös iszap által elöntött településeken. A Nemzeti Segélyvonal hívásával egyszeri, 250 Ft összegű pénzadományt juttathattok el a vörösiszap-katasztrófa károsultjai megsegítésére.

Az adományok a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet, a Magyar Vöröskereszt, a Katolikus Karitász, a Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Baptista Szeretetszolgálat segítségével jutnak el a rászorultakhoz. Hívd ezt a számot:

1752

 

A Magyar Vöröskereszt a a Hazai Távközlési Szolgáltatók Közös Adományvonalán várja a hívásokat és az sms-eket, a szöveges üzenetben azonban fel kell tüntetni az "ISZAP" szót. Ez által 200-ft-tal támogatod a katasztrófa súlytotta területen élőket. Ez esetben ezt a számot hívd vagy küldj ide üzenetet:

1749

 

Ha ismersz további csatornákat, kérlek írd meg ide: hovamit@gmail.com . Köszönjük!

 

 

Címkék: katasztrófa segítség karitatív adományvonal vörös iszap

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr932347662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása