Karácsonyi ajándékok tőled

 2010.10.27. 08:38

Nemsoká Karácsony. Nyugalom, nincs cukormáz, vásárlási propaganda - éppen ellenkezőleg. Idén Karácsonykor inkább Te adj, minthogy tőled vegyenek el. Hogy jön ez össze? Karácsonykor ajándékot adsz. Jól átgondoltad, hogy kinek mit? Mi most kezdünk el rajta gondolkodni - és gyűjtögetni. A helyeket, ahol a Te ajándékodra várnak.

Alig két hónap és Karácsony van. Az idő gyorsan elszalad, ezzel arányosan pedig számos holmid összegyűlik, ha gondosan félre teszed őket. Mi összegyűjtjük, hogy hova mit vihetsz el, karácsonyi ajándékodként - gyerekeknek, felnőtteknek, fiataloknak, időseknek, embereknek, állatoknak, szervezeteknek, közösségi pontoknak.

Ehhez persze szükségünk van a Te segítségedre is! Ha már most ismersz olyan helyeket, amelyek készülnek a karácsonyi ajándékgyűjtésre, vagy amikor megérint a karácsonyi harangok zúgásának első szele, írd meg az ajándékgyűjtő szervezet nevét, elérhetőségét, hogy mit gyűjtenek, illetve a többi lényeges tudnivalót. hovamit@gmail.com Köszönjük!

 

Címkék: játék ünnep ruha karácsony ajándék adomány 2010 gyűjtőpont gyűjtőszervezet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr922402229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása