Írj nekünk Te is!

 2010.11.17. 13:57

A jobbra-balra pakolgatott cuccaid legjobb helye nem mindig a lépcsőházi kukában, hanem inkább az adománygyűjtőben vagy a tematikus hulladékgyűjtőben van. Nem tudod, hol találsz ilyen gyűjtőpontokat? Mi sem! Ezért jött létre ez a blog, hogy összeálljanak a magyarországi gyűjtőpontok, ahol tárgyadományaidat (ruháidat, játékokat, könyveket, stb.) adhatod át a megfelelő helyeken, valamint hogy az egyszerűen ki nem dobható hulladékaidnak (használt elem, rossz TV, stb.) is igyekezzünk az erdő szélénél jobb helyet találni. Okulásként olvashatóvá válnak eddig bevált hazai és külföldi gyakorlatok is.

A gyűjtőhelyek címét és a jól működő gyakorlatokról szóló leveled küldd ide: hovamit@gmail.com Köszönjük!

 

Címkék: blog gyűjtés jótékonyság környezetvédelem adomány adományozás hulladék újrahasznosítás gyűjtőpont gyűjtőpont blog

A bejegyzés trackback címe:

https://gyujtopont.blog.hu/api/trackback/id/tr572454856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása